FERIEHUS PÅ EMMERLEVVEJ 37  (300 m2)   Klik for Priser

Havudsigt  • Dampkabine  • Internet  • Brændeovn  • Sauna • Udespa  • Udendørs swimmingpool

 

Ikke langt fra Emmerlev Klev, i Naturpark Vadehavet, og med udsigt over Vadehavet og Marsken ligger dette sommerhus i 2 plan, opført i 1900 og moderniseret i 2010 og 2012.

Huset ligger på en 1956 m2 stor naturgrund og der findes en stor terrasse med havemøbler.


Stueetagen t.v. er indrettet med et skønt badeværelse med gulvvarme, bruser, dampkabine, og 5-pers. sauna samt et dejligt køkken, som bl.a. er udstyret med 2 opvaskemaskiner, 2 komfurer med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn samt amerikansk køleskab.

Desuden spisestue/opholdsstue med brændeovn og fladskærms-tv, radio samt 1 soveværelse.

 

Stueetagen t.h. indeholder 2 soveværelser, badeværelse, opholdsstue med TV og bordfodbold.

 

På første sal t.v. finder i 4 soveværelser, et med hyggehjørne med TV, et med ekstra seng samt et badeværelse med bruseniche.


På 1. sal t.h. er der 4 soveværelser, badeværelse, opholdsstue med 2 sovepladser med TV og køleskab.


Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes),  vaskemaskine og tørretumbler nævnes.


Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol. 


Til ferieboligen hører 50 m² åbent terrasseareal. Gynge. Sandkasse. Legehus. Parkering ved ferieboligen. Udenfor indbyder den udendørs swimmingpool til afslapning. Swimmingpoolen måler 5 m i bredden, 8 m i længden og den er op til 1,3 m dyb. Udendørs standvandsspa til 5 personer.                                         


Naturen omkring Emmerlev Klev og Højer er barsk og smuk. Marsken og digerne beskytter året rundt området mod Vadehavet. Det fredede område omkring Højer har et rigt fugleliv, som kan observeres fra de mange vandreture. Ofte kan I være heldige at se sæler, som opholder sig i de vestligste dele af Vadehavet men ofte søger mod Højer Sluse for at finde føde. Hvert forår og efterår kan I desuden være heldige at opleve det uforglemmelige fænomen "sort sol", hvor tusindvis af stære samles kort før solnedgang, og udfører, ifølge de lokale, et drama på himlen. Sønderjylland har et utal af historiske seværdigheder