FERIEHUS PÅ EMMERLEVVEJ 8  (ca. 165 m2)  Klik for Priser

Internet  • Brændeovn  • Sauna  •  Udsigt over Marsken

 

Ikke langt fra Emmerlev Klev, i Naturpark Vadehavet, og med udsigt såvel over Marsken som til Emmerlev Kirke ligger dette sommerhus i 2 plan..

Huset ligger på en 1866 m2 stor naturgrund og der findes en stor terrasse med havemøbler.


Stueetagen er indrettet med et skønt badeværelse med gulvvarme og bruser samt 1 toilet med håndvask,   5-pers. sauna samt et dejligt køkken, som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, komfur, mikrobølgeovn samt køleskab og fryser.

Desuden spisestue/opholdsstue med brændeovn samt 1 soveværelse og opholdsrum med 2 sofaer..

 

1. sal indeholder 3 soveværelser samt opholdsstue med TV.

 

Af yderligere udstyr kan vaskemaskine nævnes. Opvarmning med 2 varmepumper.


Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol.


Naturen omkring Emmerlev Klev og Højer er barsk og smuk. Marsken og digerne beskytter året rundt området mod Vadehavet. Det fredede område omkring Højer har et rigt fugleliv, som kan observeres fra de mange vandreture. Ofte kan I være heldige at se sæler, som opholder sig i de vestligste dele af Vadehavet men ofte søger mod Højer Sluse for at finde føde. Hvert forår og efterår kan I desuden være heldige at opleve det uforglemmelige fænomen "sort sol", hvor tusindvis af stære samles kort før solnedgang, og udfører, ifølge de lokale, et drama på himlen. Sønderjylland har et utal af historiske seværdigheder.Indendørs billeder er modelfotos!